TOPICS

ARCHIVES

  • 201504.01

    Poisson d’avril -4月の魚-

     

    OLYMPUS DIGITAL CAMERAポワソン・ダブリル -新鮮いちごのクリームパイ-

    4月1日はエイプリルフール(April Fool’s Day)。この日にフランスで食べられているお菓子をポワソン(ポアソン)・ダブリル(Poisson d’avril)と言います。ポワソンは『魚』、ダブリルは『4月』で『4月の魚』を意味します。フランスでは4月1日にもなると、魚をかたどった魚肉のムースを食すこともあればお菓子のお店では魚を象ったチョコレートが美しくデコレーションされ店頭に飾られます。この風習にちなんで、KITSUNEでは専任パティシエがプレミアムメニューとして『新鮮いちごのクリームパイ』をご用意しました。お越しの際には是非ご注文を♪

    いちごのクリームパイ 580円
     

     

    Bon appétit!!! “April Fool’s Day Special Dessert”
    In France, on April Fool’s Day, people enjoy sweet “Poisson D’avril”. “Poisson” means “Fish” and “D’avril” means “April”, so these two words mean “Fish of April”So people enjoy Fish-shaped Mousse and sweet shop put fish-shaped chocolate as a ornament. So KITSUNE will serve special dessert for entire of April.

    Fresh Strawberry Cream Pie 580yen

Sun-Thu
18:00-24:00 (L.O 23:00)

Fri / Sat / Before holidays
18:00-05:00 (L.O 04:00)

B1 Chatelet Shibuya 2-20-13 Higashi Shibuya-ku Tokyo
150-0011 JAPAN

03.5766.5911

dining & bar KITSUNE Instagram dining & bar KITSUNE Twitter dining & bar KITSUNE Facebook
オンライン予約はこちら
  • STUDIO COAST
  • ageha
  • Borabora DINING&KARAOKE
  • MAIN
  • WAON
  • 琉球焼肉NAKAMA
  • STEAK HOUSE NAKAMA
  • uni Seafood

 

  • 全国のレンタル撮影スタジオを地域・タイプ別に簡単検索!スタジオ検索ドットコム
  • 日本に、新しい乾杯を masmas
  • THE WORLD’S FINEST CLUBS